От години сме внесли предложения за изменение на Наказателния кодекс

...
От години сме внесли предложения за изменение на Наказателния кодекс
Коментари Харесай

Гешев се оплака: Прокуратурата е подложена на атака


От години сме внесли оферти за изменение на Наказателния кодекс да се лишават в интерес на страната моторно транспортни средства, които са благосъстоятелност и са ръководени от водачи, използвали алкохол и опиати. Трябваше ли да стигнем до тези ежедневни произшествия, с цел да може някой да ни чуе?, съобщи във Велико Търново основният прокурор, съобщи Българска национална телевизия.

По думите му неправителствените организации, гражданското общество, издигат и прокламират доста хрумвания за изменение в Закона за придвижване по пътищата.

" Трябва да има експертен диалог, разговор – с ръководители на съдилища, водещи учени от университетите, хора, които схващат. В Народното събрание юристите се броят на пръстите на едната ръка. Това, което приканвам с писмата си до определените за народни представители, е най-сетне да има разговор сред институциите, да се решат незабавни законодателни проблеми посредством правна промяна ", добави.

Той разясни, че от години предизвестява за рушенето на държавността, офанзивите против правосъдната власт, неналичието на взаимоотношение сред институциите.

" Прокуратурата е подложена на офанзива от една страна от жители на Руската федерация. От друга страна - от едни партии, които изповядват евроатлантически полезности ", сподели още.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР