От години се носят слухове за свалянето на Гала от

...
От години се носят слухове за свалянето на Гала от
Коментари Харесай

Той се кани да вземе мястото на Гала в На кафе, иска и името да сменя

От години се носят клюки за свалянето на Гала от ефир, само че ето, че най-сетне и тази вест стана факт. Появи се сериозен претендент за стола на Гала в " На кафе ", а плевенчанката беснее и упреква човек от екипа си за бойкот и изменничество. 

Противно на упованията, на стола на Гала ще седне прочут мъж. Той самият призна, че е получил покана да заеме мястото на водещата и сподели каква е нейната орис оттук насетне. 

Всичко това е в кръга на шегата. Светският кореспондент Елизабет Методиева приклещи Герасил Георгиев - Геро зад кулисите на " Като две капки вода " и във връзка Деня на лъжата той се пошегува с Гала и екипа на " На кафе ", написа " Блиц ".

" Вече махам вечерните формати. Не знаете ли? Това ми беше последния лайф. Обадиха ми се от управлението на Нова телевизия и ме помолиха да поема " На кафе “ като водещ. Гала минава на моето място. Тя ще води с Рачков " Като две капки вода “ и ще довърши сезона. Аз се съгласих единствено с едно изискване, няма да е " На кафе “, а " С кафе “, споделя той. 

Геро даде обещание като един предстоящ началник да резервира личния състав и гравитиращите към Гала всяка заран, като най-силен комплимент направи на Методиева.   " Ще сложа един шеф вътре при тях – Криси Патрашкова, тя си знае и ми вдъхва най-вече доверие ". 

За Дарин Ангелов бе безапелационен: " Да не приказваме за хора, които имат проблеми със здравето и душeвността си. Все отново тези излъчвания имат и обществена стратегия ". 

На въпрос по какъв начин ще стане рано, с цел да го води отговори изрично: " Боже, ставам рано и бам-бам до 11 часа го изплясквам и след това си виждам кефа. Гала какво се оплаква, ставаш, отиваш, приключваш и заминаваш. Тя в този момент ще види елементарно ли е вечер да се води ". 

След всичко, което видя Гала коментарът й бе следния: " След всичко, което мислех за него. Колко прекрасен е станал, приказен, в този момент ме отсвири. Щял да го " омаха “ предаването до 11 часа. Видимо Гала не бе щастлива от репортажа на Бети и я предизвести да стои по-далеч от нея.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР