От години се говори, че Apple активно работи по сгъваем

...
От години се говори, че Apple активно работи по сгъваем
Коментари Харесай

Кога ще видим сгъваем таблет от Apple?

От години се приказва, че Apple интензивно работи по сгъваем iPhone, само че за момента няма нито един меродавен знак за напредъка на компанията в тази посока, нито пък се е появявал меродавен първообраз.

Изненадващо или не, преди да забележим сгъваем iPhone, най-вероятно ще станем очевидци на първи сгъваем iPad. 

Това показа преди няколко дни в Twitter анализаторът Минг-Чи Куо, който нормално не бърка в прогнозите си във връзка с Apple.

По негови данни сходен артикул ще излезе на пазара още през идната година, като новият iPad в известна степен ще цели да компенсира спада в продажби на таблети на Apple, който съгласно Куо през 2023 година ще е към 10-15%. 

Не е известно към коя серия iPad ще спада новият сгъваем таблет, което ни кара да мислим, че е допустимо той да сложи началото на напълно ново портфолио.

За това свидетелства и фактът, че въпросната джаджа ще е с вградена изваждаща се стойка, с каквато не разполага нито един модел досега.

Все отново е мъчно да вникнем в логиката на това сгъваемият таблет да излезе преди iPhone със сгъваем екран, само че сигурно в идните месеци ще научим повече по въпроса.  
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР