От години създаването на съдържание за YouTube се превръща във

...
От години създаването на съдържание за YouTube се превръща във
Коментари Харесай

Да спечелиш 54 милиона долара от YouTube за година

От години основаването на наличие за YouTube се трансформира във все по-доходоносно занятие , изключително когато приказваме за влогъри от Съединени американски щати и други огромни страни, където и почитателите са повече, и монетизацията на гледанията и рекламите е по-голяма.
 YouTube и за какво платформата ще скрие броя на нехаресванията от клиповете
Защо YouTube маха бутона “палци долу ” от видеата

Инфлуенсърите могат единствено да се радват

Нов безспорен връх по доходи сложи Джими Доналдсън, прочут в интернет пространството като MrBeast . Според нова ранглиста на Forbes, той e спечелил цели 54 милиона $ от платформата единствено за предходната година .

Това е безспорен връх - никой до момента не е имал сходен доход и видео наличие в границите на 12 месеца. Сумата е съвсем двойна на извоюваната през 2021 година от Райън Каджи (Ryan`s World), който беше първи в предходния лист на изданието.

Миналата година несъмнено е повече от сполучлива за Доналдсън, тъй като първоначално й има 50 милиона клиенти, а през януари 2022 година те към този момент са над 88 милиона. Оттам идва и големият доход от гледания на видеата на влогъра.

, в който качва занимателни видеа и постоянно игри с парични награди, е на осмо място в класацията за канали с най-вече клиенти в YouTube и на трето място в Съединени американски щати, съгласно SocialBlade. Клиповете му имат общо над 14 милиарда гледания. А най-гледаното му видео има над 200 милиона проявления, предава Business Insider.
 YouTube звездата Тефи Песоа и стилният й гаф на премиерата на
Да се изложиш на аления килим

Една YouTube го направи на премиерата на " Дюн "

След Джими Доналдсън в настоящата ранглиста на Forbes са Джейк Пол с 45 милиона $ за 2021 година и Марк Фишбах с 38 милиона $.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР