От години различни неправителствени организации подават сигнали срещу такива дейности,

...
От години различни неправителствени организации подават сигнали срещу такива дейности,
Коментари Харесай

Експерт за акцията на европрокуратурата - разследва се измама за милиарди

" От години разнообразни неправителствени организации подават сигнали против такива действия, свързани с Ковачки. В България тази търговия е за милиард лв. годишно. Става въпрос за голямо укриване на въглеродни излъчвания. За да крият тези неща, те даже не издават фактури на физическите лица и по този метод се укрива активност ", съобщи Манов.

 

" Става въпрос за гигантска, грандиозна корупция и за един от най-приближените хора до властта през последните годни. Идва въпросът за какво тези неща са проспивани от българските институции през годините. Разковничето би трябвало да се търси в правосъдната система. Всички каузи там падат. Решенията се вземат от съда, само че зависи по какъв начин прокуратурата ще повдигне обвиняване. Става въпрос за голям чадър, който се реализира изцяло - в правосъдна система, в прокуратура, в изпълнителна власт. Всичко се разпределя в един кръг ", акцентира енергийният специалист.

 добави той. " Ако институциите по веригата си правят работата, тази активност няма да може да бъде укривана ", безапелационен е Красимир Манов. По думите му укриването на тази активност съставлява национално изменничество.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР