От години ракът на дебелото черво нараства при по-младите хора

...
От години ракът на дебелото черво нараства при по-младите хора
Коментари Харесай

Ракът на дебелото черво сега е най-честата причина за смърт от рак при млади мъже: 1 татко си спомня ранните си симптоми

От години ракът на дебелото черво нараства при по-младите хора по неразбираеми аргументи. Докато смъртните случаи от рак в Съединени американски щати понижават като цяло, нов отчет на Американското онкологично сдружение акцентира по какъв начин увеличението на рака на дебелото черво, както и някои други типове рак, заплашва да промени тази наклонност.

В края на краищата През 90-те години колоректалният рак е четвъртата водеща причина за гибел от рак при мъже и дами под 50 години. Но новите данни демонстрират, че в този момент той е водещата причина за гибел от рак при мъжете под 50 години и на второ място след рак на гърдата при дамите на същата възраст група.

„ Пациентите с рак от ден на ден минават от по-възрастни към хора на междинна възраст, които имат доста повече години предстояща дълготрайност на живота и по този метод опция да изпитат късните резултати от лекуването, в това число следващи ракови болести “, изследването пишат създателите.

„ Непрекъснатото внезапно повишаване на колоректалния рак при по-младите амери...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР