От години предупреждавам по различни начини, че в ЕК и

...
От години предупреждавам по различни начини, че в ЕК и
Коментари Харесай

Николай Марков: Борисов трябва да бъде свален против волята на европейските бюрократи

От години предизвестявам по разнообразни способи, че в Европейска комисия и някои структури на Европейски Съюз има лица, които са с тежки корупционни зависимости от българската мафия и посредством тези зависимости се реализира отрицателно въздействие върху политиките на целия съюз.
. Резултатите са налице, а някои от тях и забележими, счита специалистът по национална сигурност Николай Марков в обществената мрежа фейсбук.
Необходимо е ново политическо схващане и просвета, които да изпреварват разновидностите на балканската политическа престъпност ръководена от трети страни. Ако това не се разбере от дребното останали здрави сили на съюза ще последва разпад, невъобразим в новата история на европейския континент, с невиждани до момента последствия.
Има значимо значение кой упражнява властта и в чия изгода. Това е проблем, който би трябвало да решим по безапелационен метод, тъй като на следващия ден ще бъде късно. Давам си сметка какъв огромен % от българските жители подхождат прочувствено, а не рационално към днешните ни проблеми и времето през днешния ден не работи в интерес на разсъдъка. За страдание този път нямаме право на неточност, тъй като вероятността да бъдем сюрпризирани доста неприятно е прекомерно огромна.
Борисов би трябвало да бъде свален срещу волята на европейската бюрократична машина! Категорично. След него би трябвало да погребем бързо и борисовщината, която убива националното ни достолепие и дух. А след всичко това би трябвало да създадем почтен избор за бъдещето ни, за което да заработим всички дружно и в една посока. Слепите би трябвало да прогледнат, глупавите да схванат, а болните да оздравеят и да се случи този предстоящ от всички преход към демократично ръководство и господство на закона. Труден път, само че нужен!
Сега сме разграничени между тях, тъй като ни се оферират като услуга някои демократични права в мафиотизирана страна! Някои имат изгода от подобен вид ръководство, само че множеството жители са техни жертви. В подобен формат на държавно ръководство няма бъдеще!
Затова ще продължим самоуверено напред до възобновяване на справедливия цивилен ред и определяне на цялостно господство на закона. Няма никакво значение кой политик или негов паж какво приказва и в какви филми се вкарва самичък. Те имат право да се пробват и гърчат предсмъртно колкото изискат в опитите си за персонална или друга отбрана. Ние пък преследваме цели подчинени на висши идеали и толерантността ни към вероломните ще бъде нулева.
До цялостната победа на разсъдъка , приключва Марков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР