От години не живеем заедно, но не сме разведени. И

...
От години не живеем заедно, но не сме разведени. И
Коментари Харесай

Мира Добрева проговори за развода с Жоро Торнев

„ От години не живеем дружно, само че не сме разведени. И двамата очевидно имаме потребност да се отдалечим един от различен, само че аз не преставам да ходя към него и го чувствам доста покрай мен. Той пристигна да ме вземе от болничното заведение след интервенцията " - призна Мира Добрева, която за първи път приказва откровено за връзките си с Жоро Торнев. 

Той я прибира от клиниката след 7-дневната кома, в която журналистката изпадна преди няколко месеца. Режисьорът и журналистката са разграничени от много време, само че са в положителни връзки и Мира се надява да се съберат.



Добрева и Торнев подписаха брак през лятото на 2007-а, а синът им се появи на бял свят година по-късно. За страдание, сантименталната им връзка не устоя на житейските тествания и сега са разграничени, въпреки че нямат формален бракоразвод. По думите им не желали да се занимават със правосъдни разправии и по тази причина не стигнали до юрист. Мира е споделяла, че макар разочарованията, още хранела топли усеща към някогашния си, само че по-скоро другарски. Водещата нееднократно е разказвала, че е хващала Жоро в изневери, въпреки че той изрично отхвърля.

" Преминахме през сложен интервал. Не е елементарно да се превъзмогне сходно изменничество, само че все пак аз му простих ", откровена е звездата.

В предишното съпрузите няколко пъти си даваха късмет, само че по този начин и не съумяха да преодолеят разликите си и преди повече от 2 години заживяха настрана. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР