От години наред ние сме свидетели на едно отделяне на

...
От години наред ние сме свидетели на едно отделяне на
Коментари Харесай

Бойко Ноев: Ще има надлъгване на Турция и Европейския съюз във Варна

От години наред ние сме очевидци на едно обособяване на Турция, от това, което ние назоваваме Европа. Това мина през кавгите с Америка, гражданската война в самата Турция и проблемите със Сирия. Това съобщи някогашният боен министър и специалист в бранш ”Сигурност ” Бойко Ноев. „ Проблемът на България е, че Турция не може да се реалокира географски.Турция отива в едно друго геополитическо и политическо място. Тази страна няма по какъв начин да води европейския метод на живот. Вероятно турското общество не може да действа отвън режим. Има опити за народна власт, само че на 10 години някой прави боен прелом и тежък режим “, добави той пред Българска национална телевизия.

„ В момента Русия и Турция имат общи цели, за момента ще вървят ръка за ръка “, сподели още Ноев

„ Срещата, която ще се организира сред Ердоган и европейските водачи ще бъде едно надхитряне сред Турция и Европейския съюз. Това е опцията, заради която да не ескалират връзките. Не виждам за какво Турция ще желае спор “, разкри специалистът в бранш „ Сигурност “.

„ Европа също ще бъде деликатна, защото има голям брой компании с дълбоки корени в Турция. България би трябвало да се пробва да успокоява двустранните връзки. Не би трябвало да изпитваме боязън по отношение на Турция, както и във връзка с мигрантите. Премиерът Бойко Борисов, както и други министър председатели, от време на време имат екзотични хрумвания, за да наподобяват като миротворци “, приключи Бойко Ноев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР