От години Лили Иванова не дава интервюта за Нова тв

...
От години Лили Иванова не дава интервюта за Нова тв
Коментари Харесай

Ще се изненадате от причината, поради която Лили не стъпва в Нова тв

От години Лили Иванова не дава изявленията за Нова тв и поддържа връзка само с конкурентната bTV. Причината за това й решение се оказа напълно непредвидена – bTV разполагали с съвременна камера с филтър, която замазвали бръчките й, каквато Нова тв нямат налична.

 

Заради това звездата на естрадата не е гостувала в нито едно предаване на Нова тв от 2008 година за сметка на това с ненаситност се изрича пред bTV, а от време на време и в предаването на Георги Любенов по Българска национална телевизия, само че не и в Нова тв.

Известна журналистка разкрива, че певицата ходела на драго сърце да й вършат реклама в bTV, само че с едно изискване – да седи в стола й, а тя – в креслото за посетители отсреща. Чудела се за какво, а по-късно операторите й разкрили, че предпочитала едната си страна. След това се преместила в Нова тв, само че когато я поканила за изявление, певицата категорично я попитала дали има специфична камера като тази в bTV, заглаждаща всички недостатъци по лицето. След като станало ясно, че медията не разполага с такава, изявлението било изрично отказано. Затова звездата продължава да работи с bTV.

 

И тук е моментът да отбележим, че в случай че някой от водещите си мисли, че тя има особено отношение към него, доста бърка. Истината е елементарна – въпрос на филтър…

 

Оказва се, че и Българска национална телевизия не разполагат с такава камера в наличност, само че водещият Георги Любенов съумял да уреди наемането й против сериозна сума, отпусната от управлението на медията. Така певицата дава два пъти изявление за предаването му, което обаче се взима в жилището й, а не в студиото, след което подробно се инсталира.

 

Всеизвестен е фактът, че Иванова разгласява единствено мощно обработени фрагменти и постоянно не разрешава да бъде снимана онлайн по време на концертите й. Публично е упреквала публицисти, пуснали я в естествен тип, че „ преднамерено я състаряват и загрозяват на фотоси “.

 

Запознати обаче настояват, че с изключение на неналичието на специфична камера, Нова тв изгубила доверието на певицата откакто през 2011 година в несъществуващото към този момент „ Вечерно шоу на Иван и Андрей “, бе излъчен репортаж от дом за сираци, в който се счита, че е въдворена противозаконната щерка на звездата – Доротея, която към този момент е жена на възраст и поразително наподобява на младата Лили.

 

Естрадната икона побесняла от този репортаж и даже обмисляла да съди медията, както и продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов, само че в последна сметка всичко се разминало без правосъдни каузи. От тогава обаче певицата е извънредно афектирана на медията.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР