От години Гърция е на върха на най-популярните европейски летни

...
От години Гърция е на върха на най-популярните европейски летни
Коментари Харесай

Не е за вярване какво предлага един от най-скъпите острови в Гърция

От години Гърция е на върха на най-популярните европейски летни дестинации, с помощта на своите антични монументи, прелестна храна и красиви острови с най-красивите плажове в света.

В тази средиземноморска страна жителите са се възползвали оптимално от всички преимущества на туризма, тъй че намирането на налична квартира е еднакво на облага от лотарията, а тазгодишните температури от 45 градуса по Целзий накараха туристите да премислят гръцките си завършения.

Туристическа организация Никана разгласява в профила си в Instagram видео на преференциални квартири на един от най-скъпите гръцки острови - Миконос.

„ Ето по какъв начин наподобява наличното настаняване в Миконос. Без климатик 57 евро дневно за двама “, написа във видеото.

В дребна стаичка на къща има две кревати, огледало и вентилатор, поради което хората незабавно започнаха да разясняват.

„ Това е типичен резервоар. Мобилна тоалетна, употребена на паркинги около автомагистрали. „ По-добре е да си останете у дома, да отидете до близката река или басейн и за 52 евро да си купите мини ледник, бира и сандвичи и да се забавлявате “, заключава един човек.

Както оповестява " Jutarnji ", имаше и гневни реакции и някои заключиха, че затворническите килии наподобяват по-хуманни. Туристка от дълго време е резервирала квартира за фамилията си, само че се тормози от непоносимите жеги и пожари, като се има поради, че пътува с родителите си и дребните си деца. Тя се обадила на юриста си, с цел да види дали има опция застраховката за пътешестване да покрие закъснението й при пътешестване до друга дата, написа blitz.

„ Трябва да разгледате разпоредбите и изискванията, приложени към нашата застрахователна лавица за пътешестване, с цел да разберете какви са всички условия и събития “, сподели й юрист Дийн Дънам.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР