От гледна точка на Съдбата, няма нужда А. Доган да

...
От гледна точка на Съдбата, няма нужда А. Доган да
Коментари Харесай

Доган огласи ще приеме ли номинация за депутат в обръщение към партията

От позиция на Съдбата, няма потребност " А. Доган " да се връща в политиката.

Разбирам, че включването на „ А. Доган “ в номинациите дава подтик за готовност, само че в същото време с това в допълнение „ зарежда “ прочувствената мотивация на съперниците и съперниците на Движение за права и свободи, тъй като „ облика на А. Доган “ целеустремено беше сатанизиран през целия интервал на Прехода. И в този контест прави работа и на свои, и на непознати ".

Това написа в свое намерено послание към структурите на Движение за права и свободи почетният ръководител на Движението доктор Ахмед Доган, представено от Епицентър бг.

Ето целият текст на Обръщението на Доган, с което Епицентър.бг разполага:

Открито послание към структурите на Движение за права и свободи

Приятели и съидейници!
Преди всичко желая да изразя благодарността си към всички, които желаят най-малко виртуално да се върна в политиката. Честно казано, номинацията на „ А. Доган “ ме изненада, тъй като всички знаете, че към този момент девета година не се занимавам с политическа активност. Но признавам, получих и кефлийско въодушевление за добре свършена работа, за което също ви благодаря.

Движение за права и свободи се трансформира в значима политическа групировка. И към този момент три десетилетия съвсем всички новопръкнали се партии и обединения наложително се нареждат и търсят политическа еднаквост по отношение на ценностната система на Движението.

Не е неприятно да бъдеш ръководещ параметър в геометрията на политическото пространство, само че този политически статус си има цена и тя би трябвало да се заплати.

Разбирам, че включването на „ А. Доган “ в номинациите дава подтик за готовност, само че в същото време с това в допълнение „ зарежда “ прочувствената мотивация на съперниците и съперниците на Движение за права и свободи, тъй като „ облика на А. Доган “ целеустремено беше сатанизиран през целия интервал на Прехода. И в този контест прави работа и на свои, и на непознати.

От позиция на Съдбата, няма потребност „ А. Доган “ да се връща в политиката. Най-значимото ми създание в живота е „ Движение за права и свободи “, което Ви принадлежи във времето.

Ако желаете да ме зарадвате, покажете на света какво съставлява Движение за права и свободи на идните парламентарни избори.

С любов и доверие,
Винаги Ваш: А. Д.!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР