От гледна точка на астрологията, тази година април ще бъде

...
От гледна точка на астрологията, тази година април ще бъде
Коментари Харесай

4 зодии удрят джакпота през април

От позиция на астрологията, тази година април ще бъде специфичен интервал, който ще донесе доста промени, твърдят експертите. 

През този пролетен месец природата набира сили, а с нея и хората. Те ще разполагат с доста запаси, само че с цел да се увенчаят нещата им с триумф, ще се наложи да положат много старания.

Всъщност, не всички ще би трябвало да се трудят с пот на челото, с цел да реализиран задачите си. Някои хора ще бъдат любимците на Съдбата и с лекост ще сбъдват и най-смелите си стремежи. Астролозите са безапелационни, че през април те ще получат забавни оферти и нови благоприятни условия за кариера.

Ето под кои 4 зодиакални знака са родени щастливците, чиито стремежи ще се осъществен през април:

Овен

Месецът ще премине под знака на умереността. Възможно е да се появят трудности по пътя към триумфа, но благоприятното разположение на Марс ще ви даде самочувствие.

Втората половина на април ще бъде по-успешна поради преноса на Сатурн в единадесети дом. Очаква ви непоклатимост и триумф в бизнеса.

Близнаци

През април може да получите самопризнание и заплащане за упорития си труд, тъй като Слънцето, Меркурий и Венера ще заемат удобно състояние. Най-накрая ще успеете да запълните банковата си сметка и да изплатите задълженията си.

Астролозите споделят, че неочакваните облаги ще надминат упованията ви. Марс ще ви донесе проблеми в кариерен проект, изключително в връзките с сътрудниците. Като цяло обаче април се обрисува много успешен месец.

Рак

Звездите предсказват ​​промени. Най-вероятно те ще са свързани с работа. Очаквайте обещаващи оферти, изявленията, пътешестване или пренасяне на нова позиция.

Възможно е да се сблъскате с напън на работното място, а актуалните отговорности да не ви носят задоволство и резултати. Съществува и риск от огромни парични разноски.

В персонален проект, ако инцидентно се появят дребни спорове, ще бъдат решени бързо и с лекост. С колегата си ще сте в единодушие и естетика.

Стрелец

Представителите на тази зодия са истинските щастливци на април. За тях месецът ще бъде сполучлив във всички аспекти.

Втората половина на април ще даде положителни резултати във връзка с пътуванията. През този интервал ще имате и прогрес в кариерата, което ще докара до огромни благоприятни условия и вероятности. Месецът ще сложи началото на съдействие с задгранични сътрудници или работа в друга страна. /jenata.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР