От гледна точка на астрологията съществуват любовни връзки, които са

...
От гледна точка на астрологията съществуват любовни връзки, които са
Коментари Харесай

Кои зодии са несъвместими

От позиция на астрологията съществуват любовни връзки, които са невъзможни поради зодиакалните разлики сред сътрудниците.

Овен и Дева

Девите са доста поредни и проведени, а овните са прекомерно импулсивни и непредсказуеми.

Скандалите се предизвикат от желанието на девите да трансформират напълно навиците на овните – нещо, което те не биха разрешили.

Освен това овните обичат придвижването и шума, а девите – спокойствието.

 Зодиакална Несъвместимост

Телец и Стрелец

Телците обичат да имат хората, в които са влюбени, а стрелците са мощно свободолюбиви.

Сблъсъците сред тях се предизвикат от желанието на телците да обсебят стрелците, до момента в който те жадуват за самостоятелност.

Стрелците са прекомерно рисковани и рискови натури за спокойните телци, които високо ценят уюта на домашната конюнктура.

 Близнаци

Близнаци и Скорпион

Черногледството на огромна част от скорпионите е изцяло противоположно на наивния оптимизъм на близнаците. Те не схващат драмите на скорпиона и отхвърлят да ги претърпяват като непрекъснато търсят радостното и занимателното.

 Козирог

Близнаците обичат да беседват за всяка дреболия, която им се е случила, а скорпионите постоянно се затварят в себе си и отхвърлят да споделят.

Рак и Водолей

Водолеят е идеалист и непрестанно гони идеалите си, до момента в който ракът има потребност от сигурност и непоклатимост.

Водолеите скучаят с раците, а раците не одобряват техните неочаквани изненади и потребности от пътешествия.

Раците са склонни да отдават любовта си единствено на един човек, а водолеите, въпреки че елементарно се влюбват, непрекъснато търсят нещо по-добро.

Лъв и Козирог

Лъвовете има мощната потребност да им се възхищават и да ги обсипват с похвали, до момента в който козирозите са много спестовни с ласкателствата.

От друга страна козирозите търсят постоянни и дълготрайни връзки, а огнените лъвове непрекъснато търсят нови завоевания.

Скандалите при тях се появяват поради много освободеното държание на лъвовете, което предизвика мощната ревнивост на козирозите.

Везни и Риби

Тези зодии е мъчно да се съвместят поради нерешителността на везните и небрежността на рибите. Това предизвика техните неразбирателства.

Никоя от тези зодии не способна да взима и твърди решения и да носи отговорността за тях – всеки чака на другия да поема тази роля.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР