От ГЕРБ ще положат всички усилия да се състави правителство.

...
От ГЕРБ ще положат всички усилия да се състави правителство.
Коментари Харесай

Христо Гаджев: ГЕРБ ще положи всички усилия да се състави правителство

От ГЕРБ ще положат всички старания да се сформира държавно управление. Това увери Христо Гаджев, някогашен зам.-председател на Комисията по защита по NOVA NEWS. Той съобщи, че е най-добре да се „ върви към коалиция ”.

„ И резултатите от вота, и всички социологически  изследвания демонстрираха, че хората желаят това. Ясно е, че нито една партия не може да направи сама държавно управление. Трябва да вървим към коалиция. Време е за разсъдък и отговорност. Каквото сме говорили по време на акцията, да поемем глътка въздух, да създадем крачка обратно и да стартираме да мислим отговорно за страната. Трябва ни един постоянен кабинет, който да преведе България през рецесиите ”, счита Гаджев.

Всяка една от партиите би трябвало да направи някакво „ жертвоприношение ” от личната си визия, разясни той.

„ Ние не сме определени да се харесваме и обичаме, а сме определени да свършим работа. Нека забележим това, което ни сплотява и да обсъдим разграничителните точки ”, сподели още депутатът.

По думите му ГЕРБ ще направи взаимни отстъпки, както в присъединяване в Министерски съвет, по този начин и за програмните политики. Ролята на Народното събрание е да събира несъбираемото и да ги кара да работят дружно, безапелационен бе Гаджев

На въпрос би трябвало ли да стартираме втората партида изтребители  F-16, депутатът сподели следното:

„ Тя е безпределно закъсняла. Самият план за контракт дойде още по времето на кабинета „ Петков ”. То беше блокирано от госпожа Нинова и тогава министър председателят отхвърли да преглежда тематиката за нови изтребители. Напът сме да изпуснем офертата в края на месеца. Уточнявам, че служебното държавно управление одобри плана и като се образува Народно събрание би трябвало да бъде импортиран ”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР