От ГЕРБ - СДС са готови да предложат кабинет на

...
От ГЕРБ - СДС са готови да предложат кабинет на
Коментари Харесай

Десислава Атанасова след консултациите при Радев: Готови сме и за кабинет на малцинството

От ГЕРБ - Съюз на демократичните сили са подготвени да предложат кабинет на малцинството, в случай че не намерят допирни точки по препоръчаните от тях цели с другите парламентарни групи.

Това стана ясно от думите на ръководителя на ПГ на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили Десислава Атанасова след консултациите с президента Румен Радев.

 

" Ако не получим какъвто и да е знак, че ще се търси опция за решение на рецесиите пред България с отговорност у всички нас, то ние за следващ път ще демонстрираме освен самочувствие, само че имаме и специалисти, които можем да предложим за кабинет ", сподели пред медиите Атанасова. Тя разясни, че президентът не им е споделил по кое време счита да връчи първия изследователски мандат за сформиране на държавно управление: " Има още време, не ни сподели президентът по кое време ще връчи мандата, той следва текстовете на Конституцията, ще организира съвещания с всички останали, тъй че следва. "

 

ГЕРБ - Съюз на демократичните сили са най-голямата парламентарна група и на тях се пада да получат първия мандат.

 

Ползването на контактната група Паси - Плевнелиев не срещна схващане, не скри огорчението си Атанасова.

" Всичко, което декларирахме като цели, стои на масата ", продължи тя.

 

Вчера президентът предизвести, че няма да бърза с връчването на първия мандат с вярата, че партиите ще постъпят рационално и ще преодолеят разликите, с цел да се стигне до устойчиво болшинство.

 

 Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР