От ГЕРБ-СДС отговориха на Продължаваме промяната - Демократична България, които

...
От ГЕРБ-СДС отговориха на Продължаваме промяната - Демократична България, които
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС в отговор на ПП-ДБ: Извънредно заседание ще има

От ГЕРБ-СДС дадоха отговор на " Продължаваме промяната - Демократична България ", които по-рано през днешния ден се оповестиха срещу свикването на изключително съвещание на Народното събрание в петък . От първата политическа мощ бяха безапелационни, че съвещание ще има, съобщи кореспондент на " Фокус "

" В петък ще има изключително съвещание. Ще бъде планувано, ще има дневен ред ", безапелационен бе Делян Добрев. 

По думите му в петък ще стане ясно " кои министри са на хранилката на " Лукойл ": " От това съвещание ще си проличи кои парламентарни групи, кои министри и членове на кабинета са на хранилката. Тези, които не дойдат, явно не мислят за хората ". 

Той сподели още,че дневният ред ще бъде с две точки - първата ще бъде за превъзмогването на президентското вето, наложено върху измененията в Закона за енергетиката, а втората ще късае отмяната на режима за 100%-ото съхраняването на горивата в България и вероятно текстове за предписание на петролните бази от страна на държавния запас. 

Добрев обаче акцентира, че единствено с гласовете на ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи, които са 105, няма да могат да бъде преодоляно ветото и надлежно да бъдат вкарани текстовете за компенсацията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР