От ГЕРБ реагираха мигновено на смените на директорите на НАП

...
От ГЕРБ реагираха мигновено на смените на директорите на НАП
Коментари Харесай

ГЕРБ скочи срещу ключовите рокади на служебното правителство

От ГЕРБ реагираха незабавно на промените на шефовете на Национална агенция за приходите и Агенция " Митници ".

От партията оповестиха, че са мощно обезпокоени от протичащото се през последните 48 часа и кадровите промени. Според ГЕРБ, главната работа на служебното държавно управление е в две насоки - да провежда изборите на 11 юли и да стабилизира страната в политическата рецесия, в която се намираме.

За тях са необясними аргументите за промените на управленията във основни институции като Национална агенция за приходите и Агенция " Митници ".

Финансовият министър в кабинета " Борисов 3 " разгласи, че когато е бил длъжностен министър в кабинета на Огнян Герджиков, също от президента Румен Радев, е бил помолен да смени шефовете на Национална агенция за приходите и Агенция " Митници ", само че не го е направил.

" От 4 години е началник на Национална агенция за приходите и със своя управленчески опит сподели, че и в условия на пандемия системата може да се оправи по един ослепителен метод. Желанието на президента да уволня двамата шефове доведоха до мощно напрежение в работата им. Не би трябвало да позволяваме това напрежение и в този момент ", съобщи Ананиев на брифинг на ГЕРБ.

От партията оповестиха, че предходните шефове - Галя Димитрова и Георги Костов, не са политически назначени и затова не могат да си обяснят рокадите.

От ГЕРБ показаха, че точно в тези две организации е имало много положителни резултати през годините. И се заканиха, че през идващите два месеца прецизно ще наблюдават работата на Национална агенция за приходите и Агенция " Митници ", с цел да ревизират дали промяната на шефовете ще докара до позитивен резултат.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР