От ГЕРБ не смятат, че искането на вот на недоверие

...
От ГЕРБ не смятат, че искането на вот на недоверие
Коментари Харесай

Цветанов: Искането на вот на недоверие не става с магическа пръчка

От ГЕРБ не считат, че настояването на избор на съмнение става с магическа пръчка и незабавно може да се стане опция на актуалното ръководство. Тава мнение изрази на конференция зам.-председателят на партията Цветан Цветанов. Така той отговори на настроенията на опозицията за сходен ход.

 Вчера от Българска социалистическа партия организираха партиен конгрес, а делегатите разпоредиха на парламентарната група да желае избор на съмнение към кабинета " Борисов 3 " по тематиката за корупцията.

„ Днешната конференция е по отношение на извършено съвещание на ИК по искане на ръководителя на партията и министър-председател на България Бойко Борисов. За всичко, което се случи във вчерашния конгрес на Българска социалистическа партия, които се изявяват като опция, можем да кажем няколко съществени неща. Това, което прави ГЕРБ след извършените избори, е да осъществим управническата си стратегия, да се борим дейно против корупцията, проведената престъпност и да можем да осъществим уговорките си по отношение на идното председателство “, съобщи Цветанов.

„ Всички ние знаем в исторически проект кой по какъв начин е стоял и кой по какъв начин се е борил с корупцията “, добави той. „ Това не е политическа опция “, разяснява зам.-председателят на ГЕРБ.
 ГЕРБ даде конференция след разширено съвещание на Изпълнителната комисия на партията БГНЕС

„ Смятам, че Българска социалистическа партия би трябвало да взема решение първо вътрешните си проблеми, само че не би трябвало, това да им бъде различното говорене за бъдещо ръководство. Когато не можеш да овладееш своята партия, когато нямаш поддръжката от своята партия, когато съответните съмишелници стартират да напущат тази партия поради водача, не считам, че би трябвало да хвърляш обвинявания за съвременно иго към партия, която е спечелила изборите “, сподели Цветанов.
 
По думите му за Българска социалистическа партия алтернативата за ръководство е да формулират подправени вести .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР