От ГЕРБ настояват БСП да отговорят как са допуснали национално

...
От ГЕРБ настояват БСП да отговорят как са допуснали национално
Коментари Харесай

ГЕРБ зоват „българската Кьовеши“ да се обърне и към Нинова

От ГЕРБ упорстват Българска социалистическа партия да отговорят по какъв начин са позволили национално изменничество с кражбата на века. За това настоя депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски на брифинг в централата на партията.

Той нападна опозицията, че месец и половина преди изборите демонстрират стила и метода на работа посредством клюки, обиди, надменност и безочливост с работата на Българска социалистическа партия по време на водачеството на Корнелия Нинова.

Гърневски упорства Нинова да отговори на всички условия по аферата " Техноимпекс ", тъй като и до ден сегашен хората търсят информация в Народното събрание, защото не могат да се пенсионират.

Той желае от левицата да отговорят по какъв начин станало по този начин, че община Пловдив изгубила за 200 млн. лв. парцели, които са помогнали почтеният приватизатор и член на Българска социалистическа партия - Георги Гергов, да придобие Пловдивския панаир с активи с над 1 милиарда лв.. По думите му това е кражбата на века.

" Да стане и да отговори по какъв начин е позволила това национално изменничество ", прикани Гърневски опозицията и добави, че тази " боркиня за почтеност и правдивост " с този акт дефинитивно е удостоверила от дълго време известното си име в обществото госпожа Нинова - Лъжеимпексова.

На собствен ред герберът Тома Биков уточни, че тонът на водача на Българска социалистическа партия по адрес на кмета на община Сливница не подхожда на една дама. По думите му в избрани кръгове Нинова е известна като госпожа Лъжа, а в този момент имат и правосъдно решение по този въпрос.

Биков се базира на думите на Елена Йончева, която споделила, че когато е осъдила Борисов за неистина, той е трябвало да си подаде оставката. С това изказване от ГЕРБ се надяват българската Кьовеши, както сама се била нарекла Елена Йончева, да прояви същото възприятие за правдивост и морална хигиена и по отношение на своя водач Корнелия Нинова. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР