От ГЕРБ настояха да се приеме идеята им за можоритарен

...
От ГЕРБ настояха да се приеме идеята им за можоритарен
Коментари Харесай

ГЕРБ настояха за мажоритарен вот, Тошко Йорданов предложи работа на Ангелкова

От ГЕРБ настояха да се одобри концепцията им за можоритарен избор и даже предложиха районирането, осъществено от " Шоуто на Слави " при предлагането на референдума през 2016 г . Николина Ангелова изиска от " ИТН " не думи, а каузи.

Ива Митева съобщи, че няма да се поддават на популизъм. Този популизъм не на нас, госпожо Караянчева, обърна се тя към заместник-председателя на ГЕРБ. Днес депутатите се.

Тошко Йорданов взе думата, като съобщи, че ще изясни простичко и тъкмо позицията на партията, която съставлява. Има Такъв Народ не са се отказали от мажоритарното гласоподаване , само че, с цел да се подсигурява почтен избор при едни предварителни избори . Животът на този Народното събрание може да е дълъг, само че може и да е къс, уточни Йорданов и по този начин не даде изясненост за желанията на , който следва да получат като втора политическа мощ.

Ако се стигне до предварителни избори, те би трябвало да са почтени, безапелационен бе той, а по думите му сегашният кодекс е смотан, некъдърен и нездравословен . Ако няма предварителни избори, ще се работи за смяна на изборната система към мажоритарна. Затова обаче е нужно време , тъй като даже и рейонирането, направено от тях през 2016 година, към този момент не е настоящо.

Трябва да си извършите държавно управление и да си извършите уговорките , които сте поели пред хората, настоя още Тома Биков от ГЕРБ. Според Николина Ангелкова думите на Тошко Йорданов са " голи оправдания ". Лесно е да се написа сюжет, елементарно е да се подлага на критика, мъчно е да се носи отговорност, акцентира тя.

да създадем държавно управление , сподели Тошко Йорданов. А към Ангелкова насочи поканата: " Имаме потребност от сценаристи. "
 Тошко Йорданов: Всеки глас с ГЕРБ е изменничество към българския народ
Тошко Йорданов: Всеки глас с ГЕРБ е изменничество към българския народ

Той прикани за прагматизъм

Припомняме, още да предложат мажоритарна изборна система, като по този начин я сложиха като предизвикателство пред " ИТН ". Последваха и обвинявания, че партията на Слави Трифонов не извършва единственото си заричане и ангажимент през гласоподавателите си и българския народ. От ГЕРБ в края на предходната седмица даже със период от два дни Има Такъв Народ да си помислят.

Тошко Йорданов не за първи път обосновава отхвърли на партията му на този стадий от въвеждане на мажоритарна изборна система, с цел да се направи подготовката за смяната.
 Това, което сме споделили, това ще създадем, увери Тошко Йорданов
Това, което сме споделили, това ще създадем, увери Тошко Йорданов

" ИТН " няма да влиза в коалиция с партиите на статуквото

Припомняме че към този момент един път министър председателят Борисов даде обещание ГЕРБ да поддържат концепциите от през 2016 година, въпреки и тогава Борисов да подаде оставка поради загубата на президентските избори, на които един против различен се изправиха. По думите на Борисов и тогава След това обаче настояванията на референдума да бяха и.

И в случай че през 2016 година Бойко Борисов съобщи във връзка настояванията на референдума, че ги слуша със съчувствие, то в този момент коментарът на Борисов по отношение на , а към Слави Трифонов, че " ", до момента в който Борисов към момента не е решил да прави шоу.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР