От ГЕРБ и ПП-ДБ направиха търговия с децата от втори,

...
От ГЕРБ и ПП-ДБ направиха търговия с децата от втори,
Коментари Харесай

Румен Гечев: ГЕРБ и ПП-ДБ направиха търговия с децата от втори, трети и четвърти клас

От ГЕРБ и ПП-ДБ направиха търговия с децата от втори, трети и четвърти клас. Те не се съгласиха тези деца да получат същата поддръжка от 300 лв. при започване на образователната година, а сътрудниците от ГЕРБ, с цел да поддържат това, си отдръпнаха предлагането, с което на процедура забранихме на държавното управление да рови във фискалния запас и да употребява средствата, които са от европейските фондове за реализация на разнообразни стратегии. Това сподели Румен Гечев от Българска социалистическа партия пред публицисти.

„ Ние предупредихме, че през 2010 година по същия метод ГЕРБ поддържаха Дянков да вземе 1,4 милиарда лева от фонда на Здравната каса, трансферира го за погашение на пенсии и тези пари съвсем в никакъв случай не бяха върнати. Станахме очевидци на нещо грозно и антисоциално”, безапелационен е той.

„ Каква е гаранцията, че този бюджет ще работи до 31-ви? А в случай че не бъде признат? Като го удължим, ще получат ли децата пари? Или по-скоро ще получат, в случай че реши Министерски съвет. Говорейки с сътрудниците обикновено, те нямат такива планове. Имат проблеми с приходната и разходната част на бюджета. Вместо да подхващат други фискални ограничения, те в този момент ще посегнат на фискалния запас, с цел да употребяват средствата идващите месеци”, сподели още той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР