От ГДБОП не са изказвали теза и предположение за чували

...
От ГДБОП не са изказвали теза и предположение за чували
Коментари Харесай

ГДБОП за твърденията на Рашков: Не сме съобщавали за милиони в чували

 От ГДБОП не са изказвали теза и съмнение за чували и сакове, с които са пренасяни милионите за строителството на автомагистрала " Хемус “. Твърдението беше изказано през вчерашния ден от . Това съобщи пред бТВ зам.-шефът на Главна дирекция " Борба с проведената престъпност “ Любомир Николов.

" Аз персонално физически не съм се уверил в метода на преместване на тези средства…Ние от ГДБОП не сме изказвали такава тези, че тези пари са поставени в чували и сакове, може би това е съмнение на участниците в конференцията през вчерашния ден “, изясни Николов.

" Сами разбирате, че толкоз доста пари от порядъка на 1,5 млн. лева не могат да се придвижват в джобове, защото са значителен размер “.

И добави с голям брой условности: " Най-вероятно се допуска, че са пренасяни в куфарчета, чували, сакове и така нататък “, добави Николов. 

По думите му от всички арестувани 14 лица поради " Хемус “ няма нито едно, което да е ареста. " Всички са освободени и разпитани “, изясни той.

" Той е инцидентно лице, наето да свърши работата. Министерство на вътрешните работи знае кое е това лице. То не е измежду арестуваните, разпитани и пуснати други забъркани в аферата “, сподели още Любомир Николов.

" Нямам усещане, че прокуратурата стои в профил. Докладвали сме всичко пред дежурния градски прокурор и сега чакаме разпореждане от СГП “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР