От Гай ФолконбриджМОСКВА (Ройтерс) – Шефът на Кремъл Владимир Путин

...
От Гай ФолконбриджМОСКВА (Ройтерс) – Шефът на Кремъл Владимир Путин
Коментари Харесай

Путин казва, че Русия няма план да атакува НАТО, отхвърли забележката на Байдън като „глупост“

От Гай Фолконбридж

МОСКВА (Ройтерс) – Шефът на Кремъл Владимир Путин отхвърли като цялостна нелепост забележката на президента на Съединени американски щати Джо Байдън, че Русия ще нападне страна от НАТО, в случай че завоюва войната в Украйна, добавяйки, че Русия няма интерес да се бие с военния съюз на НАТО.

Войната в Украйна провокира най-дълбоката рецесия в връзките на Москва с Запада след Кубинската ракетна рецесия от 1962 година и предходната година Байдън предизвести, че директна борба сред НАТО и Русия ще провокира Трета международна война.

В апел към републиканците да не блокират по-нататъшна военна помощ по-рано този месец, Байдън предизвести, че в случай че Путин победи Украйна, тогава съветският водач няма да спре и ще нападне страна от НАТО.

„ Това са цялостни нелепости – и мисля, че президентът Байдън схваща това “, сподели Путин в изявление оповестено в неделя от държавната телевизия на Русия, добавяйки, че Байдън наподобява се пробва да оправдае личната си „ неправилна политика “ по отношение на Русия.

„ Руси...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР