От Фейсбук“ страницата Сини Инициативи“ смятат, че с пълна сила“

...
От Фейсбук“ страницата Сини Инициативи“ смятат, че с пълна сила“
Коментари Харесай

„Сини“ фенове: Процесът по очерняне репутацията на Мъри върви с пълна сила

От „ Facebook “ страницата „ Сини Инициативи “ считат, че „ с цялостна мощ “ тече целенасочена акция за оклеветяване имиджа на някогашния старши треньор на Левски Станимир Стоилов.

Ето какво пишат последователите на Левски, без редакторска интервенция от Novsport.com:

„ Очевидно процесът по оклеветяване репутацията на най-успешният треньор в новата история на Левски, върви с цялостна мощ. В центъра на събитията са „ знаещият всичко от кухнята на клуба “ Константин Папазов и „ още по-знаещите “, фейсбук страницата Синя приказка, зад която седи един деятел на несполучливия политически план на Илияна Раева. Изключително грозни неща, представени всекидневно от спортните медии в България.
Да напомним и на двамата, че Станимир Стоилов в треньорската си кариера е спечелил шампионска купа с тимове от две страни, неговите тимове играха в груповата фаза на ШЛ, доближи 1/4 край в шампионата за ЛЕ, под неговото управление, Левски завоюва за пръв път трофей от 13 години. Това, че човек, който се е потвърдил в специалността си, желае да работи със сърце и душа за обичаният си клуб, очевидно не се вписва в мирогледите на Папазов и правилния прислужник на госпожата. Тези дейности по никакъв метод не оказват помощ на Левски или на мажоритарния притежател в опитите му да изплати отговорностите на футболния клуб към Национална агенция за приходите, а единствено опетняват един почтен човек.

Само Левски! “
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР