От Фейсбук профила на юриста Любомир ТалевДо всички избиратели на

...
От Фейсбук профила на юриста Любомир ТалевДо всички избиратели на
Коментари Харесай

Любомир Талев: Диктаторът е колос на глинени крака, крепящ се на само 1 млн. гласа

От Facebook профила на юриста Любомир Талев

До всички гласоподаватели на Българска социалистическа партия, които преди пет години направиха Румен Радев президент, а той за признателност цялостен мандат води война с председателката им и най-после сътвори ПППП, която им открадна една трета от електората.

До всички гласоподаватели на Има Такъв Народ, която в два следващи Народното събрание отхвърли да сформира държавно управление, макар че имаше поддръжката на всички партии, с цел да остави служебната хунта на власт и тя да му подсигурява преизбирането, а в подмяна президентската ПППП им източи 2/3 от електората.

До всички гласоподаватели на „ Демократична България “, които коленичиха пред размахания му пестник по площадите, а като заплащане ПППП им открадна близо половината електорат, макар бодряшките уверения на Радан Кънев, че няма такава заплаха.

До всички гласоподаватели на патриотичните и националистическите обединения, които виждат по какъв начин Радев и партията му готвят национално изменничество и оттегляне от Рамковата позиция във връзка с Република Северна Македония незабавно след изборите.

Ако и вие като мен сте се убедили какъв брой нездравословен е диктаторът Румен Радев освен за личните ви партии, само че и за демокрацията в България и за българските национални ползи, които е подготвен да взриви и съобщи, единствено и единствено да получи имунитет за още пет години против наказателно гонене, има единствено един метод да се отървем от тиранията му и да върнем нормалността в политическия ни живот…

Диктаторът е исполин на глинени крайници, крепящ се на единствено 1 млн. гласа - прекомерно малко, с цел да бъде президент на всички българи, които разедини! Да излезем и да потвърдим, че сме повече и не ни е боязън!
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР