От Фейсбук профила на Виктор Димчев Ей тъй кат стане...

...
От Фейсбук профила на Виктор Димчев Ей тъй кат стане...
Коментари Харесай

Аферата с Gemcorp ще нулира цяла политическа партия

От Facebook профила на Виктор Димчев

Ей така кат стане...

Аферата с Gemcorp ще нулира цяла политическа партия.

Оказва се, че страната в лицето на Кирил и Асен не са направили каквато и да било инспекция на компания, на която се готвят да подарят съвсем цялата енергетика на страната.

Без претекстове, изследване, информации в ДАНС, координиране с БЕХ, съвещания с МЕ, героите от Политическа партия са подписали нещо, което в естествените западноевропейски страни води най-малко до оставки и мигновено изхвърчане от политиката, а в по-развитите - до правосъдно гонене, съд и затвор.

Конституцията, законите, разпоредбите и нормите наподобява не са важали в революционна България през 2021-2022.

Аферата Gemcorp надалеч не е единственото сходно деяние на почтените братя. За информация - вижте активността на Рашков, Минеков, Наското на културата и останалите бабаити, които изпълниха джобовете на своите хора, раздадоха апетитни постове, крадоха като за последно, само че въпреки всичко не съумяха да продадат страната, преди чорапът, който ги издигна, да се усети.

Защото Gemcorp не е някакъв исполин на интернационалното икономическо поле, а компания, ръководена от... българи - Атанас Бостанджиев и Първолета Щерева, а задачата на Кирил и Асен, Атанаi и Първолета, е била да се отмъкнати доста, доста, доста пари.

Тик-так, тик-так.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР