От Фейсбук профила на Стефан ТашевДа не се чудите софиянци

...
От Фейсбук профила на Стефан ТашевДа не се чудите софиянци
Коментари Харесай

Стефан Ташев за балотажа в София: Бият се две управления на ДС

От Facebook профила на Стефан Ташев

Да не се чудите софиянци от кое място ви е пристигнало. И за какво и по какъв начин. Това е списанието на Държавна сигурност, вижте третата фотография с публицистичното каре-Първо, Второ, Трето основно, Разузнавателно управление на Министерството на нар, Военно контраразузнаване (Трето управление на ДС) и Шесто ръководство. Това са най-верните хора на Румен Радев, виж втората фотография.

Имах " наглостта " преди четири години да пиша за този кръг. И другарите всеки месец персонално ми доставят в пощенската кутия това списание. Голяяяяяма чест. Но тъй като съм първо четец, след това публицист, това прави огромна работа.

Та да не се чудите кой стои зад Ваня Григорова. Освен милионерите като Кирил Добрев, фамилии Станишеви и Първанови и Свинарят Гергов, в чийто палати в ЦУМ беше сниман смешният клип на Григорова.

Всъщност Кирил Добрев и Гергов инсталираха Нинова за ръководител на Българска социалистическа партия. Но тя ги изгони. Григорова няма нищо общо с Нинова, т.е. има колкото Румен Радев през 2016 година с Българска социалистическа партия. Който мисли, ще си направи изводите. Покажете  ми една фотография, предизборна, на Нинова с Григорова.

Но това няма изключително значение.

Както споделяше един починал сътрудник от Велико Търново преди време, в зората на демокрацията, не се впрягай, бият се две ръководства на Държавна сигурност. Това важи с цялостна мощ за изборите в София.

Един ченгесарски бизнесмодел против различен ченгесарски бизнесмодел. Не по врат, а по шия. Нещо като втория тур на президентските избори сред Първанов и Волен Сидеров. Снощи откровено се смях на опорките пуснати по Нова телевизия, от партиеца от Демократична България, някакъв  си Емил Джасим.

В София, вика Джасим, е цялостно с комунисти. Да излезем да гласуваме на втори тур против комунистите. Това е някакъв  анекдот, само че те си имат вяра. А е смешно, тъй като цялото семейство на " некомуниста " Терзиев е от Държавна сигурност, а дядо му-партизанин, АБФК и началник на Военно контраразузнаване (Трето управление на ДС) 20 години няма по какъв начин да не е от висшата комунистическа номенклатура. Скъпи Джасим, да не се окаже другата неделя, че техният ченгесарски бизнесмодел, е по-успешен от вашия?


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР