От Фейсбук профила на Соня КолтуклиеваТози мушморок изобщо не е

...
От Фейсбук профила на Соня КолтуклиеваТози мушморок изобщо не е
Коментари Харесай

Колтуклиева: Самозваният „борец срещу мафията” призна за още един незаконен запис - със строителите на зала „Арена Бургас”

От Facebook профила на Соня Колтуклиева

Този мушморок въобще не е в ред. Дъската му хлопа и шумът от скърцането се чува из цялата страна. Призна си, че е записвал диалози с Татяна Дончева, с Илиана Раева и с мен. Днес афишира, че има аудио и видео запис на диалог със строителите на зала „ Арена Бургас “.

Всички тези записи са правени без единодушие на записваните. Значи са противозаконни. И се санкционират от закона. Самозваният „ герой против мафията ” се държи като мутра. Заплашва и шантажира.

Миналата година обясняваше, че Кирил Петков е за пандиза, поради попълването на декларация с погрешно наличие.

Той самият закъде е?! За тюрма или за лудница? А някой му е дал тапия по право…  различен го е изстрелял в политиката… Каква голяма вреда за демокрацията!

Наказателен кодекс: Чл. 213а. 1) Който за да принуди другиго да се разпореди с движимост или със свое право или да поеме имуществено обвързване го заплаши с принуждение, оповестяване на позорящи условия, увреждане на имущество или друго незаконно деяние с тежки последствия за него или негови ближни, се санкционира с отнемане от независимост от една до шест години и санкция от хиляда до три хиляди лв..



Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР