От Фейсбук профила на Соня КолтуклиеваНаписах отдавна и пак ще

...
От Фейсбук профила на Соня КолтуклиеваНаписах отдавна и пак ще
Коментари Харесай

Соня Колтуклиева: Няма никакъв „Магнитски“, сменят Стефан Димитров заради изключен телефон в извънредна ситуация

От Facebook профила на Соня Колтуклиева

Написах от дълго време и отново ще напиша: Стига към този момент с тези дежурни спекулации със санкционния лист “Магнитски ”!

Как пък на някои не им омръзна да дъвчат едно и също?! Изплюйте тази дъвка - вмириса се на гнилоч.

Бойко Борисов нито се опасява, нито някой във Вашингтон счита да го вкарва в “Магнитски ”!

Днес сутринта се популяризира като пъклен достоверна версия - Стефан Димитров е осъден, тъй като не е изискал да се срещне с Джеймс О’Брайън.

Лудост! Това се твърди на другия ден, откакто служебният външен министър се е срещнал към този момент с висшия чиновник на Държавния департамент.

Съобщение на Министерство на външните работи от 15 април: “ Министърът на външните работи Стефан Димитров се срещна с асистент държавния секретар по европейските и евразийските въпроси на Съединени американски щати Джеймс О'Брайън,  който е на работно посещениe в София за присъединяване във Втората конференция на високо ниво, отдадена на сигурността в Черно море, в границите на Международната Кримска платформа.

Министър Димитров показа пред американския посланик водещите цели пред служебното държавно управление, с главен акцент върху подготовката и провеждането на почтени и свободни избори на 9 юни.

Служебният министър председател Димитър Главчев ми отговори сутринта за какво предлага външния министър Стефан Димитров за промяна:

“Добро утро!

Поради липса на комуникация( изключен телефон) по време на изключителна обстановка, засягаща живота и здравето на български жители.

Външно министерство би трябвало да е водещо.

Не е правилно, че промяната на Стефан Димитров е провокирана от нежеланието му да се срещне с Джеймс О’Брайън, както се разяснява през днешния ден сутринта. ”


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР