От Фейсбук профила на Слави ВасилевКандидатурата на Хекимян показва, че

...
От Фейсбук профила на Слави ВасилевКандидатурата на Хекимян показва, че
Коментари Харесай

Слави Василев: Антон Хекимян има по-голям шанс за София от Васил Терзиев

От Facebook профила на Слави Василев

Кандидатурата на Хекимян демонстрира, че престижът на политическата класа в очите на жителите е тотално привършен. Чисто партиен претендент не може, съгласно самите тях, да сервира кметския стол на столицата, даже на партия като ГЕРБ.

Аз персонално не правя възражение на метода. Преди години сходна тактика роди Румен Радев, който, уповавам се ще се съгласите с мен, се еманципира от пратийното управление на Българска социалистическа партия, с което завоюваха всички жители.

Антон Хекимян е доста по-голям късмет за София, в сравнение с Васил Терзиев, АКО самият претендент има смелостта да отстоява своята самостоятелност. За това обаче се изисква да имаш избран темперамент, или, казано другояче, ***ки. Антон дали ги има, нямам концепция. Знам, че по негово време, като се изключи края на този интервал, т.е. последните три месеца, аз бях чест посетител в ефира на bTV, а позициите ми не са били в интерес на Борисов. Лично Антон ми се е обаждал в най-силния интервал, когато Радев подвигна юмрука против Борисов.

Антоне, поисквам ти да имаш смелостта да осъзнаеш, бързо, че името ти е единственият ти капитал. Ако го продадеш, продадеш. Ако не, печелят всички, в това число тези, които няма да гласоподават за теб. В огромната политика постоянно би трябвало да мислиш и за тях. За страдание за един месец няма по какъв начин да разберем какво ще направиш. Според мен колкото по-малко се хабиш в обещания толкоз повече престиж и поддръжка ще трупаш. Направи каквото можеш, с цел да спреш далаверите им. Ако не можеш да ги спреш, можеш да ги разобличиш от отдалеченост - тук имаш много съществени благоприятни условия. Вярвам, че контакти измежду медии и анализатори не ти липсват. Знам, че никой няма да ти повярва, само че този метод, повярвай ми, е единственият ти вероятен. Всичко останало е равностойно на неуспех, най-много за теб. Няма да ти е елементарно, само че знае ли човек - може да покажеш темперамент.

Пожелавам ти триумф!


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР