От Фейсбук профила на режисьора Стоян РадевМного горди приказки се

...
От Фейсбук профила на режисьора Стоян РадевМного горди приказки се
Коментари Харесай

Стоян Радев: Подкрепиха Радев след „Крим е руски“, а сега с ДС начело „ни пазят от комунистите“

От Facebook профила на режисьора Стоян Радев

Много горди приказки се споделиха, доста лицемерни (подкрепиха Радев и Българска социалистическа партия след „ Крим е съветски “, а в този момент с Държавна сигурност отпред „ ни пазят от комунистите “), доста обиди и мръсотия се изля от сякаш възпитани хора...

А цифрите сочат, че след 10 години като кмет и насъбрани доста негативи - през 2019 година за Фандъкова (която до този миг беше печелила на първи тур) гласоподават доста повече, в сравнение с за сегашния чисто нов любимец.

За тогавашната Ваня Григорова - Мая Манолова гласоподават малко повече, в сравнение с за Терзиев в този момент. Не е учудващо, тъй като тези, които тогава поддържаха възпитаничката на Москва, в този момент поддържат него.

Или с други думи - нервността на една група е огромна, а другояче гласоподавателите не са прекомерно разчувствани. И няма по какъв начин да са разчувствани след толкоз неистини, извъртания и али-бали и то от страна на тези, които пристигнаха, с цел да върнат честността в родната политика.

На втори тур Фандъкова печели към 210 000 гласа - повече от досегашните на Терзиев и Григорова взети дружно. Манолова не съумява, макар самоотвержената поддръжка на почтените. Сега в случай че ги питаме, несъмнено биха споделили - и по-добре.

Така е - те непрестанно се отхвърлят от личните си избори и действия. Но вместо с умопомрачителни викове да се пробват да заглушат гузната си съвест, би трябвало да се успокоят и да стартират да гледат съществено на политическото занятие.

Приключват мандатите на най-дълго управлявалия кмет на столицата. Проява на доста неприятен усет и зверски реваншизъм са ругатните, с които се появява наследникът на поста.

Много по-разумно и в действителност честно би било да се извадят верните заключения от историята до момента и в случай че някой може да предложи по-ефективно ръководство - да го направи на дело. Последното е доста сложна работа.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР