От Фейсбук профила на политическия пиар Нидал АлгафариПриятели,преди не много

...
От Фейсбук профила на политическия пиар Нидал АлгафариПриятели,преди не много
Коментари Харесай

Нидал Алгафари: Радев уволни всички и сложи свои хора, колелото се завъртя и сега лее крокодилски сълзи

От Facebook профила на политическия пиар Нидал Алгафари

Приятели,

преди не доста време, господин Радев уволни всички регионални шефове, всички началници на полицейски ръководства, всички началници на служби, всички заместник- министри и ръководители на държавни огромни предприятия. Замени ги със свои доверени лица и близки приятели по " Пътя на копринката ".

Тогава се очакваше всички ние да приемем това, като нещо обикновено. И ние го приехме, въпреки с горчилка в устата. Колелото на историята се върти и пристигна ред на новото ръководство да смени фрагментите с такива, които ще се заловен да работят дружно, с цел да измъкнат затъналата българска каручка. Но в този момент уволняващият преди без координиране с никой, лее крокодилски сълзи. Защо бре, джанъм?

Защо бре, съвест неразбрана, не отбрани министър-председателя, когато го замерваха на Трети март? А в този момент се опитваш да разбуниш още повече балканските пристрастености, като се противопоставяш на решение на най-висшата власт, парламентарната? Защо бре, миролюбецо не спря изпращането на оръжия за Украйна, когато то се продаваше през бабувания от теб кабинет? Като го чувам господин Радев се присещам за Оскар Уайлд - " Няма различен грях с изключение на нелепостта. " или пък " Само простакът чака да бъде благополучен от самото начало. " - Робъртсън Дейвис.

Е, слънцето не може постоянно да грее единствено в прозорците на президентството. Достатъчно погря и видя, че и там са индивиди неверни, завладени от обезумялост, себелюбие, славолюбие, изгода и фикс идея за великолепие. Слънцето се нагледа задоволително, по какъв начин посоченият от съветските служби човек затулва с пръстче и си мисли, че е скрил от всички слънцето.

Разбирам от думите изказани пред някогашните от служебния кабинет, сегашни служители в администрацията на президентството, че се кани да прави всенародно придвижване. Един доста по-умен, доста по-кадърен и доста по-добре изравен президент направи сходно и то се провали с тропот.

Спри се господин Радев с наливането на масло в разделянето на хората. Избутай си с нищо положително нечуван мандата и в случай че имаш мощ и можеш, създай си придвижване, партия, опълчение, Неправителствени организации или се пенсионирай и си гледай фотосите.

И да не не помни да напомня нещо. Тодор Живков, добър или неприятен, остави всичките получени дарове като държавен глава на музей. Не прибра нищо за себе си или за брачната половинка му.

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР