От Фейсбук профила на Петър ВолгинНе, Продължаваме промяната не е

...
От Фейсбук профила на Петър ВолгинНе, Продължаваме промяната не е
Коментари Харесай

Волгин: ПП не е партия, а нечестива компания, съставена от самовлюбени инфантили, маниакални лъжци

От Facebook профила на Петър Волгин

Не, " Продължаваме промяната " не е партия. Това е нечестива компания, формирана от самовлюбени инфантили, маниакални лъжци и стремящи се към най-откровена спекулация жители и гражданки с харвардски акцент.

Тези са представителна извадка на жълтопаветния умнокрасивитет, на онази " елитарна " /прости, Господи!/ каста, която има космополитен искания и нулево покритие на самочувствието си.

Колкото по-дълго този офисен планктон, този сбирщайн от недоразумения стои в ръководството, толкоз повече беди ще донесе на България.

Във вътрешен, а изключително в интернационален проект. Ако българското общество има най-малко дребен инстинкт за самозапазване, би трябвало да се отърве час по-скоро от тази нафукана демократична компания, да я изпрати там, където й е мястото - на политическото сметище.

Разбирам сходни хора да показват своята безсмислица на някое малоумно празненство, само че да трансформират мисловната си неплатежоспособност в държавна политика - това към този момент е непростимо. И единствено ние ще сме си отговорни, в случай че им позволим да го създадат.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР