От Фейсбук профила на Петър ВолгинКак ДБ използва съдебни дела-шамари,

...
От Фейсбук профила на Петър ВолгинКак ДБ използва съдебни дела-шамари,
Коментари Харесай

Как ДБ използва съдебни дела-шамари, за да се разправи с инакомислието

От Facebook профила на Петър Волгин

Как Демократична България употребява " правосъдни дела-шамари ", с цел да се разправи с инакомислието

От много време се съпротивлявам на опитите на " Демократична България " да унищожи свободата на отзиви в нашата страна и против желанието на тази групировка да откри един единствен метод на мислене и господството единствено на една единствена позиция. Опитите на Демократична България да унищожи плурализма и демокрацията в България изумително наподобяват на нацистките практики в хитлеристка Германия и на практиките в сталинска Русия. Напоследък с изключение на със пристрастеността си към тоталитарните идеологии Демократична България се прочу и като знак на политическото двуличие. Как другояче да назовем групировка, която се кълнеше, че ще изреже " туморите ГЕРБ, Борисов, Движение за права и свободи, Делян Пеевски ", а в този момент е в коалиция и благо партньорство със същите тези " тумори "!?

И защото непрекъснато подсещам на тези хора тяхното двуличие, те пък вършат всичко допустимо, с цел да бъда уволнен от БНР. Пробваха с напън върху управлението на радиото. Не им се получи. Пробваха с напън въру Съвет за електронни медии. Пак не им се получи. Последното, което от Демократична България са измислили, е да провеждат правосъдни каузи против мен. В момента са инспирирали две такива каузи. Техни депутати, като се изключи че пишат доноси против мен до всички вероятни инстанции, събират пари, с цел да бъда наказан. Само си представете по какъв начин звучи - народен представител от ръководещата партия Демократична България събира пари, с цел да бъде наказан опозиционен публицист. Чудно, а...

Явно от Демократична България се надяват, че тъй като в този момент са на власт, правосъдните сформира, на които са разпределени делата, ще изпълнят всичко, което депутатите на тази групировка им наредят. Аз пък считам, че българският съд няма да се поддаде на този политически напън. Най-малкото тъй като и двете каузи, за които приказвам, са неуместни от всяка една позиция. В аргументацията на съдещите ме няма никаква естествена човешка логичност и си проличава, че единствената им цел е да бъда изплашен. Това са по този начин наречените " дела-шамари ", които биват завеждани единствено с цел да уплашат хората, против които са ориентирани.

Е, имам вест за Демократична България. Ако ще и 100 каузи да заведете против мен, няма да ме уплашите. Защото истината е на наша страна, на страната на хората, които пазят свободата. На ваша страна са само лъжите / " Никога с ГЕРБ, в никакъв случай с Пеевски! " / и операциите на лица като Манол Пейков. Да, Пейков е милионер, с помощта на парите на майка си, само че това не му пречи да се държи като малък гаулайтер и да заплашва писателите, които издава, че ще спре да ги отпечатва, в случай че споделят постове във фб на...Петър Волгин.

Ще не преставам борбата против фашизоидните способи на Демократична България, точно за да  не съумеят да унищожат свободата в България. И със сигурен, че честните хора мислят по подобен метод. И не одобряват самозабравили се милионери, влюбени в Гьобелс и Жданов.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР