От Фейсбук профила на общинския съветник от ВМРО в София

...
От Фейсбук профила на общинския съветник от ВМРО в София
Коментари Харесай

Честито, София! Вече имаме двама леви за поста „кмет“. Ще строят социализъм с парите от данъците ни!


От Facebook профила на общинския консултант от Вътрешна македонска революционна организация в София Карлос Контрера

Имаме към този момент двама леви претенденти - Терзиев и Григорова. Първият на новата левица (нарекла се градска и умнокрасива), вторият на старите социалисти, гласуващи по носталгия за Българска социалистическа партия.

Всъщност, оферират ни едно и също за София. Да строим социализъм с парите от налозите ни. Колко и да е необичайно, сякаш десният Терзиев звучи като лявата Григорова и противоположното. Разбира се, става дума за наливане на парите от налозите и таксите без ясна тактика и посока. Призивът да се тушират неравенствата в регионите и сред регионите е прекрасен и верен, само че без ясна посока ще се получи още от същото.

Проблемът на левите - новите леви или старите леви е, че с обществените пари желаят, без да ни питат, да раздават на калпак. Който ви приказва, че ще има за всичко и всички, ви лъже!

Със сигурност браншове като сметосъбирането се нуждаят от стягане на контрола и понижаване на разноските. С по-малко средства да се реализира по-чист град и по дейно поддържане на обществените пространства. Част от тези действия могат да бъдат поети от общинското сдружение Софекострой. Но да твърдиш, че ще направиш почистването и сметоизвозването напълно общински просто е предизборна дъвка. Само закупуването на техниката ще коства колкото няколко план-сметки по чистотата. Друг е въпросът кой ще менажира цялата активност - най-вероятно политически назначени " специалисти ". Какви ще са резултатите - знаем.

Тези и други образци изцяло могат да обрисуват светлото бъдеще, което ни се предлага от модерните и старите леви. Ако ги питате от кое място ще дойдат парите за финансиране на всичко богато обещавано, надали ще ви кажат...

Между другото - по този начин пристигна 2021 великата " смяна ", с сходни лозунги!

 



 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР