От Фейсбук профила на Николай Нанков Заводът за електромобили в

...
От Фейсбук профила на Николай Нанков Заводът за електромобили в
Коментари Харесай

Николай Нанков: Заводът за електромобили в Ловеч е една от големите партенки на „Промяната“

От Facebook профила на Николай Нанков

Заводът за електрически автомобили в Ловеч е една от огромните партенки на „ Промяната “.

Преди 2 години Кирил Петков тръбеше за някаква голяма #инвестиция, разтягаше локуми, лъжеше локалните за доста нови работни места. И какво стана през днешния ден, имаме #завод ли⁉️ Неее, имаме все по този начин празно поле. И доста излъгани очаквания на хората от района.

Цялата им работа на „ Промяната “ е такава.

Договорът със строителя е бил преустановен преди 2 месеца.

Сливането, от което зависеше финансирането – пропадна.

Но в суматохата си, че ще бъдат уличени в неистина, въртят едни словесни акробатики - планът към момента бил деен.

Сериозно? Ама вие доста подценявате мъдростта и интуицията на хората! Мислите, че не виждат и не схващат лъжите ви ли? Искрен Арабаджиев във фейсбука си се е оплел като пате в калчища - щели да спрат корупцията и вложителите щели трайно да стартират да идват.

Демек - заводът за електрически автомобили поради корупция ли се е провалил?!

Но с Киро по Кировски, без Киро - отново по Кировски я карат от Политическа партия - неистина след неистина. Когато са на власт, намират за обикновено страната да строи фабрики и да се бият в гърдите какви благини за хората са обезпечили. Когато не са на власт, внезапно страната няма нищо общо. Но в целия този качамак има и зрънце истина - виновността не е на страната. А персонално на Кирил Петков. Защото той излъга очакванията на локалните.

Защото те помнят по какъв начин Кирчо ги убеждаваше от всички новинарски излъчвания. А и вижте какво споделя във видеото: „ Имаше всевъзможни спекулации по медиите, че няма цех, че не се строи. Виждате и камионите одеве, влизат и се работи… “ и хората като го чуха толкоз убеден, се зарадваха и чакаха скоро първите електрически автомобили на тест драйв из #Ловешко.

Щеше да е смешно, в случай че не е трагично! 

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР