От Фейсбук профила на Николай БарековЗнаел ли е Румен Радев,

...
От Фейсбук профила на Николай БарековЗнаел ли е Румен Радев,
Коментари Харесай

Бареков: Знаел ли е Радев, че Кирил Петков е лъжец с психически проблеми?

От Facebook профила на Николай Бареков

Знаел ли е Румен Радев, че Кирчо Петков е измамник?

Знаел е, тъй като е видял първи лъжливата му декларация и въпреки всичко го защитаваше, даже откакто плитката неистина за канадското му поданство лъсна.

Знаел ли е, Радев, че Кирчо преди да стане министър е бил незает 42 годишен амбулантен търговец на сок от кокичета с подправена биография и мрачно минало?

Ако не е знаел, да закриваме ДАНС. Дори ДАНС да е за закриване, доста будни жители още през лятото на 2021 огласихме обществено истината и схемата зад Петков.

Знаел ли е, Румен Радев, че Асен Василев е интернационален аферист, измамил съдружниците си и с тъмни връзки с Китай и Русия?

Отговорът още веднъж е същият. Ако не е знаел настоящият президен и глава на службите и служебното държавно управление, да закриваме ДАНС.

Знаел ли е Радев, че Кирил Петков е човек с ментални и душевен проблеми?

Ако не е знаел, шефката на Щаба му и на Психиатрията в Курило доктор Цветослава Гълъбова би могла с нейния опит и достъп до картотеките да сложи диагнозата “шизоидна маниакална неуравновесеност ” и “биполярно разстройство ” за минути.

Знаел ли е, Радев, че олигархът Прокопиев е изфабрикувал Кирил Петков и Асен Василев за преодоляване на страната. Сключвал ли е Румен Радев покупко-продажби с подсъдими олигарси за узурпиране на изпълнителната и правосъдната власт?

Тези въпроси са основни и на тях президентът дължи отговорите пред обществото. Измамата с „ Промяната “ можеше изобщо да не се случи, в случай че Радев не бе попаднал наивно в плен на съмнителни видове и неговите упоритости не съвпадаха с техните незаконни проекти.

 



Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР