От Фейсбук профила на Николай БарековИзтече стенограмата с превода на

...
От Фейсбук профила на Николай БарековИзтече стенограмата с превода на
Коментари Харесай

„А га клечахте отпред на фонтана в поза сит даун що мълчахте?“

От Facebook профила на Николай Бареков

Изтече стенограмата с превода на днешните филипики, разменени в президентството сред Румен Радев и Христо Иванов след изгонването на камерите. Разговорът на закрити порти се е водил на неприятен и на още по-лош британски от Радев и Иванов и по тази причина преводът е по-свободен.

Радев : Конграчулейшън фърстъвъл, гайс! И в този момент на закрито да ви кажа. Аз съм по-голям американски родолюбец даже от трезвения ген. Атанасов в студиото на Лора Танка! Казах, че Крим е съветски единствено за илюзия на съперника. На мен персонално Херо Мустафа ми диктува в ухото репликите!

Хр. Иванов : По-голям американец от мен и от Иво Прокопиев няма. Ние приказваме и мислим единствено на американски британски и персонално Зеленски ми го диктува в този момент в ушите, а на шефа Прокопиев и Путин му диктува от време на време, само че единствено по вайбър и телеграм.

Радев : А га клечахте начело на фонтана в поза утолен даун що мълчахте? Байдън не ви знае имената, а персонално лани четеше от листче имената на моята анонимна кохорта от служебни министри.

Хр. Иванов : Нот, нот и отново нот! Нофин камън уит труу! Ние поради Америка два пъти бяхме подлоги на Бойко Борисов и в този момент отново ще му станем за трети път. Фор търт уей!

Радев : Докато Байдън не ми каже на кой да дам третия мандат, няма да го давам дори и след Нова година. Ай ем лайк Ай Би Ем соу стронг, соу бюти енд соу смарт.

Хр. Иванов : Ноу, лисън, Мистър грийн сокс! Байдън ще каже на Херо да ти каже да го дадеш на нас и на никой различен.

Радев : Крим ту би ор нот ту би укрейниън?! Крим ще стане украински, само че в този момент е съветски. Стефчо Янев е прероденият Дж.Ф. Кенеди и персонално Централно разузнавателно управление на САЩ ми го рапортува от Розуел в Ню Мексико. За него ще е Третият...

Хр. Иванов : Ако дадеш Третия на твоя зелен чорап персонално чичо Иво Прокопиев ще ти спре дотацията и ще осветим Пътя на Калинката, пардон, на Копринката. И Туитър няма да те избави, тъй като ще те докладваме на фейсбук. Ю ъндъртстенд ми? Донт ъндърестимейт ас, плийз!

Радев : На мен единствено Путин може да ми подрежда и то единствено от името на Джо Байдън.

Хр. Иванов : Ние в съпротива не сме родени да стоим, на който и да дадеш мандата ще сме първи на софрата до черпака.

Позвънява някой по “Петолъчката ”. След къс диалог на някого по телефона с Радев на негоден съветски двете кохорти запяват хорово “Калинка,калинка, Копринка Мая.... ”. Изведнъж при припева и Мая (Манолова) изскача от под масата с цялостни и зачервени бузи. Двете кохорти с ария на уста, мощно рапирайки, маршируват към Вечерната Академия на улица “Козяк ” за бавноразвиващи се политически стратези.



Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР