От Фейсбук профила на Мартин ТабаковОт увеличаването на максималния осигурителен

...
От Фейсбук профила на Мартин ТабаковОт увеличаването на максималния осигурителен
Коментари Харесай

Мартин Табаков: Скоро ДБ няма да могат да си кажат и името от заседналата в гърлото им Корнелия Нинова

От Facebook профила на Мартин Табаков

От увеличението на оптималния застрахователен приход до страхливата позиция на кабинета по отношение на войната в Украйна, кажете ми по какво да схвана, че Демократична България взе участие в сегашното държавно управление?

Знам, че Христо Иванов даде люто изявление по Дарик радио и че Атанас Атанасов е заместник-председател на Народно събрание, само че с това ли се изчерпва приносът на въпросната коалиция в сегашното ръководство?

Ами, когато Демократична България бе извънпарламентарна съпротива на ГЕРБ, нямаше ли същото въздействие върху политиката на страната, каквото има през днешния ден, когато е част от управническото болшинство?

Изобщо не недооценявам мотивацията на управлението на Демократична България ГЕРБ да не е на власт, само че същата мотивация я има и Българска социалистическа партия, а социалистите, наподобява, съумяват да прокарат и повече от това.

Христо Иванов е в действителност прав, когато споделя, че някой е със свалени гащи. Но би било пристойно и почтено да стяга колана, преди да прави такива изводи.

И тъй като Йордан Йовков е известен създател измежду политиците от въпросната коалиция тези дни, дано си послужим с различен негов откъс: „ Жената е рибя кост. Като ти заседне в гърлото, ще се задавиш”.

Скоро Демократична България няма да могат да си кажат и името от заседналата в гърлото им Корнелия Нинова.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР