От Фейсбук профила на Любомир Канов, психиатър и писателТежко предателска

...
От Фейсбук профила на Любомир Канов, психиатър и писателТежко предателска
Коментари Харесай

Тежко предателска е позицията на латиноамериканския латентен марксист и езуит Папа Франциск

От Facebook профила на Любомир Канов, психиатър и публицист

Тежко предателска е позицията на латиноамериканския инертен болшевик и езуит Папа Франциск. Един народ, като Украинския, с огромно католическо население и забележителна друга част с униатско изповедание, т.е. Православни, само че под Римска подчиненост, да бъде убеждаван от амвона на Църквата да се съобщи на своя зложелател и касапин Путин, е подло и аморално.

Никакви причини за миролюбие, за човешки жертви и прочие не устоят пред обстоятелствата. Един кагебистки маломерен мутант атакува прилежаща суверенна страна за да я завладее и подчини. Засега не съумява, само че сполучливо погуби няколкостотин хиляди млади живота. Основната му мощ е пропагандата. Също, атомните бомби.

Ако този латинос от Аржентина въобще не знае задоволително за историята на Европа и за комунизма (а би могъл да го проумее елементарно, наблюдавайки Куба и Венецуела), най-малко да не проповядва нелепости. А да види света през очите на рицаря Йоан Павел Втори. Или най-малко да усвои нещо от мъдреца Папа Ратцингер, който бе решил 21 век да е малко по-умен и без тероризъм.

Но, всичко е това. Което е.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР