От Фейсбук профила на кандидат-депутата от ГЕРБ Красен КралевМесеци наред

...
От Фейсбук профила на кандидат-депутата от ГЕРБ Красен КралевМесеци наред
Коментари Харесай

Кралев: Асен Василев доказа, че от пример за фискална дисциплина България да бъде докарана до ръба на фалита

От Facebook профила на кандидат-депутата от ГЕРБ Красен Кралев

Месеци наред предупреждавахме хората, че „ смяната “ ще занулят страната, а те са ни извели на минус! 7% дупка в бюджета. Министерство на финансите ще кара компаниите да заплащат „ солидарна вноска “, с цел да закърпят годината.

Финансовият министър, който е бил заместител на Асен Василев, планува опция да се тегли заем от Международния валутен фонд. Валутният ръб е в риск, в случай че не се понижат дефицитите… И всичкото това на фона на инфлация, каквато не сме виждали от четвърт век.

Ние в коя година живеем? Усеща се като 1997 година

Асен Василев потвърди, че #ИмаКак от образец за добра фискална дисциплинираност и дефицити България да бъде докарана до ръба на фалита-чрез популистка и несъответстваща финансова политика.

Трябваше му единствено една година (360 дни във властта), с цел да задължи бъдещите генерации. Но Асен не счита да спре дотук-шарлатаните от „ Промяната ” дават обещание на хората още от същото, с цел да се докопат още веднъж до властта.

И от самото начало крадците викат: „ Дръжте крадците! ”

Но аз имам вяра в мъдростта на народа, който също като нас желае България да има устойчиво държавно управление, което да поеме отговорност и да върне страната в вярната посока.



 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР