От Фейсбук профила на Калина АндроловаКирил Петков: Показваме на ГЕРБ

...
От Фейсбук профила на Калина АндроловаКирил Петков: Показваме на ГЕРБ
Коментари Харесай

Появите на Кирил Петков по телевизиите са погром за ПП

От Facebook профила на Калина Андролова

Кирил Петков: „ Показваме на ГЕРБ по какъв начин би трябвало да се вършат нещата. “ Няма подобен...., да не споделям, че ще ме блокират! И още нещо, няма „ немски " дипломат! Има немска овчарка и немски език. Но посланикът е немски.

Появите на Кирил Петков по малките екрани всякога са разгром за Политическа партия, комична и светлинна деинтелектуализация на плана. След Кирил Петков bTV са ни подготвили препоръките на Кобилкина „ по какъв начин да спасим брака си “. Удивителна естетика на тъпите осъществявания.

Кирил Петков ни коментира, че в никакъв случай няма Политическа партия да бъдат в коалиция с Българска социалистическа партия.???! Че какво се промени от времената на славния кабинет „ Петков “, който влачеше страната към дъното?! Не знам дали знаете, само че Кирил Петков е мощно респектиран от Корнелия. Той към момента не може да се отърси от съобразяването с нея. Затова се усеща „ предаден “, че Българска социалистическа партия толкоз бързо се откачи от Политическа партия.

Психическият профил на Петков е подобен, че не може без попечителство: дали ще е контрол на бащата, дали ще е оценката на Корнелия в ролята й на строгата и по-умна от него полит–учителка; дали ще е Асен Василев; дали ще е някой навигатор от ниските етажи на непознати служби, все едно... Той се нуждае някой престиж да му дава сладичко, в случай че слуша, да му споделя, че е добър, да го потупва по гръбчето, че върви в вярната посока.

Помните ли, като ходеше по интернационалните срещи и се хвалеше пред камерите кой президент какъв брой го е похвалил за оправянето с корупцията? А хората просто си редят клишета за привет. Няма да му кажат: „ Здравей, Петков, доста си зле! ". Казват му: „ Браво, справяте се с корупцията! “, тъй като са ги брифирали преди този момент за лозунгите в България.



Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР