От Фейсбук профила на Калина АндроловаГледам упорития кризисен пиар в

...
От Фейсбук профила на Калина АндроловаГледам упорития кризисен пиар в
Коментари Харесай

Калина Андролова срещу президентството: Арогантни крадци и предатели на националния интерес на България

От Facebook профила на Калина Андролова

Гледам упорития спешен пиар в медиите на едни нагли, арогантни крадци и предатели на националния интерес на България! Не стига, че са осъществили голяма неточност и разгром с последици, които няма да са единствено финансови, само че и даже не си признават! Нямат достойнството и достолепието да си признаят, че са сбъркали. Отвратена съм от тези твари!

Предателството не е диверсификация, долен генерале!

А спомняш ли си като ти пуснаха записа с корупционните поръчки на Копринков и ти подвигна глава и сподели: „ Аз нищо не слушам! “ Не чуваш, да. Но по-лошото е, че вкарваш България в серпантина, която я води на най-лошото допустимо място. Ти си най-голямата политическа неточност в историята на България след края на комунизма. По-голям изменник от теб няма. Не разбираш какво си надробил.

И считаш, че като пратиш Малинов да се разправя в американското посолство и да излъже посланика, че този контракт е диверсификация, ще скриеш истината. Не, няма да я скриеш! За никаква диверсификация не става дума. Защото от 2026 година по контракт има взаимни доставки и не ние ще избираме източника на газ. Толкова надалеч си от държавничеството, че свят ни се завива!

Подлец! Невиждан лукавец.

Затри България. Ама по този начин я затри, че дълги години ще страдат всички. Семпъл, та обикновен. Юмрук ще подвига! Мистър Кеш! Корумпираха го за негативно време. И в този момент го държат. И като му кажат мистър КЕШ и си врътва опашката и се скрива.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР