От Фейсбук профила на журналистът Недялков Недялков Съжалявам, ако засегна

...
От Фейсбук профила на журналистът Недялков Недялков Съжалявам, ако засегна
Коментари Харесай

Недялков: Петков и съпругата му на тържество с кортеж и внушителен брой охранители

От Facebook профила на журналистът Недялков Недялков

Съжалявам, в случай че засегна някого.

В момента се разиграват грозни сценки в елитния Американски лицей в столицата в кв. „ Младост “. В този час тече ученическо зрелище на хитовия американски мюзикъл „ Котките “ с присъединяване на ученици на учебното заведение. Сред тях е и осмокласничката Ема Петкова, щерка на премиера Кирил Петков.

Височайшият баща и брачната половинка му Линда са решили да отидат на тържеството и са се появили доскоро в конвой с величествен брой охранители. Час преди старта на ученическата демонстрация НСО е блокирало салона. Шашнатите родители и публиката са били позволени до залата едвам пет минути преди началото.

Семейство Петкови влизат с държавния конвой на територията на колежа, където е безусловно неразрешено да се прониква с коли от който и да било.

Слизат от чисто ново бронирано БМВ, седма серия, с базова цена от към 300 000 лева Кирил Петков се движи на територията на учебното заведение с петима гардове единствено към личната си личност. Отделно в салона има още към десетина. Един от тях е с неизменимото куфарче с кевларено одеяло. Сигналът на мобилните телефони е заглъхнал, предават репортерите на ПИК.

Дъщерята на премиера също слиза от държавния конвой, съпроводена от майка си Линда.

На входа ги посрещат президентът на Американския лицей Ричард Юинг и режисьорът на „ Котките “. Правят си трогателни селфита. Учителското тяло се отърква във властта. Всичко това се разиграва пред погледите на ученици на колежа и техните фамилии.

Припомням, че главен спонсор на Американския лицей в София е фондация „ Америка за България “.

Без коментар.

И тук изникват разумни въпроси.

Защо е нужно да се вършат сходни атракции на учебно празненство?

С какво е застрашен министър-председателят в обкръжението на деца?

Защо се нарушават ритъмът и идилията на школския празник?

След като Петков, в качеството си на родител, е решил да посети спектакъла на щерка си, за какво не го направи дискретно, без толкоз показна защита, с почитание към учебното заведение и другите фамилии, а парадира с публичния си пост и привилегии? Какъв образец дава и не излага ли по този метод и щерка си пред съучениците й?

И това го прави оня, който се зарече да работи в името на смяната и се закле да върви пеш и без охрана…

С 15 охранители на елементарен учебен театър?! Какво е решил - че децата ще го понабият, а може би татковците им? Продължаваме промяната!

Пиша това в персонално качество, като татко на двама ученици на същото учебно заведение.

В този лицей са учили децата на български президенти, министър председатели и министри. Никой не си е разрешавал сходен цирк…
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР