От Фейсбук профила на журналиста Явор Дачков Ако Васил Терзиев

...
От Фейсбук профила на журналиста Явор Дачков Ако Васил Терзиев
Коментари Харесай

Дачков: „Възраждане“ игра за ПП в София, излиза, че копейките са избрали кмета на умните и красивите

От Facebook профила на журналиста Явор Дачков

Ако Васил Терзиев стане кмет на София (по-вероятно е да стане), ще би трябвало да благодари на Костадин Костадинов. Без него това нямаше да се случи. Излиза, че Путин, рубладжиите и копейките са избрали кмета на умните и красивите, бламирайки главния му съперник. ПП-ДБ имат пагубен резултат в София, само че ще победят с пет хиляди гласа, с помощта на измами и операции, които продължиха и през целия избирателен ден.

И милиони, които Васил Терзиев пръсна в тази акция. Но на първо място - ще бие, тъй като Костадинов игра за тях против Григорова. Това е реалност и е добре той да се знае от всички. Както от градската десница, по този начин и от гласоподавателите на „ Възраждане “. ПП-ДБ ще имат кмет на София, с помощта на тях.

Първан Симеонов го сподели доста ясно по Българска национална телевизия: „ Липсата на действителна поддръжка от „ Възраждане “ лиши Ваня Григорова от безапелационна победа в София. Това значи, че София гласоподава протестно против зле разказания Западен роман. “

Да го кажа напряко – „ Възраждане “ игра за „ Продължаваме промяната “ в София и това е реалност. Какви са претекстовете няма значение. От дълготраен журналистически опит знам, че нормално са от най-прозаичните.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР