От Фейсбук профила на журналиста Михаил Кръстев България НЕ е

...
От Фейсбук профила на журналиста Михаил Кръстев България НЕ е
Коментари Харесай

Михаил Кръстев към Мирчев: Излезте от филма, България не е конфискувала 213 519 биткойна през 2017 г

От Facebook профила на журналиста Михаил Кръстев
България НЕ е конфискувала 213 519 биткойна през 2017 година, излезте от кино лентата Ивайло Мирчев. 

Абсурдно е да се твърди, че някаква гаражна тайфа е разполагала с биткойни за милиарди в хардуер, достъпът до които непринудено е предала на ГДБОП и прокуратурата. Доста преди 2017 сходни количества биткойни се съхраняват при по-строги условия, в сравнение с златния запас на цели страни.

Абсурдно е да се мисли, че тези 213 519 биткойна могат да бъдат “усвоени ” от mafiqta. Биткойн е най-лесно проследяемия актив в света. Буквално с три клика мога да ви кажа какъв брой са донорите в крипто на Да, България или на Биволъ (сумарно 9 преводи за 1200$). Продажбата на биткойни за милиарди от един или няколко портфейла не може да мине неусетно в мрежата, както и съхранението им.

Най-доброто, което може да реализира парламентарното запитване, което в действителност би било потребно, е най-сетне институциите да си признаят, че нямат визия какво са конфискували, в случай че изобщо са конфискували нещо. Току виж са прибрали Doge, задоволителен, с цел да се заплати сметката за ток на Народно събрание за един месец, отново е нещо.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР