От Фейсбук профила на журналиста Калина АндроловаМихалев от ДБ от

...
От Фейсбук профила на журналиста Калина АндроловаМихалев от ДБ от
Коментари Харесай

Калина Андролова: Не сме държава. Улична тълпа сме. Румен Радев най-после може да е разбрал какво направи

От Facebook профила на журналиста Калина Андролова

Михалев от Демократична България от трибуната на Народното събрание: " Чух, че желаете да каните президента, ами за какво не извикате напряко Митрофанова! " Това се изговори по отношение на решението за изпращане на оръжия в Украйна. Българска социалистическа партия желаят да бъдат изслушани хора от висшия управителен състав на армията и властта в ресора на защитата.

Подобна обезценка на обществения спор е безусловно дъно. Едно непрекъснато унижение на институциите ни. За страдание би трябвало да признаем, че Радев легитимира това говорене със своя пестник и фразите за мафията. След това вкара в Народното събрание клоуните на Мая Ма и артистите от Има Такъв Народ, които затвърдиха уличния възмутителен диалект, като форма сякаш на опозиция против статуквото, а в действителност легализираха жаргона и евтиното словослагане против протокола, разпоредбите и нормалността.

Не сме страна. Улична навалица сме. Радев най-сетне може и да е схванал какво в действителност направи. Разгради политическата нормалност! Можеше да реализира детронирането на ГЕРБ и по различен, доста по-елегантен метод. Ама Копринков тези неща не ги схваща, то комплицираните тактики за надзор върху масите и лавиране сред посолствата не са като ръководство на шкембе-чорбата в село Труд.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР