От Фейсбук профила на Ивет ДобромироваКак не се прави. Как

...
От Фейсбук профила на Ивет ДобромироваКак не се прави. Как
Коментари Харесай

Ивет Добромирова за ареста на Борисов: След спада в рейтигът на правителството се наложи да върнем на бял кон „Кипил – борецът срещу мафията“

От Facebook профила на Ивет Добромирова

Как не се прави. Как не се ръководи рецесия на нито едно равнище. Според сериозно дребна маса от хора, обаче.

Това е тактиката на Продължаваме промяната през цялото време.

Те се носят по публичните настроения на болшинството и печелят от това.

Болшинството счита, че законите са врата в полето и фактът, че Кирил Петков е сгазил Основния закон и е попълнил декларация с погрешно наличие го направи министър председател.

Те друга акция нямаха: те повтаряха ”Радев е популярен. И Кирил е почтен. И те са единствените борци против мафията в България.”

Това се потвърди и с акцията с арестуването на Борисов. Излязоха социологическите проучвания преди приключването на 100-те дни на кабинета, където се видя, че рейтингът на държавното управление спада, а ГЕРБ и Политическа партия са изравнени и незабавно се наложи да върнем на въоръжение и бял кон ”Кирил - борецът против мафията.”

Този общ брой от фактори и главната им тактика да се носят на вълната на публичната обич и настроения, ги кара да заемат тази позиция по отношение на Украйна. Българска социалистическа партия и Радев, и другите троянски коне в обединението не са им отговорни. Те са една от аргументите. Но са действително чудесно опрощение. Истината е, че Политическа партия нямат нито предпочитание, нито воля да застанат на позиции, които са стратегически верни, само че носят риск от национално отрицание.

А същинското водачество се състои тъкмо в това - да взимаш непопулярни национално виновни решения. Да поведеш народа си по сложен, само че правилен път. А не да го следваш комплицирано, с цел да запазиш политическия си постец.

И най-после, само че не на последно място - нищо друго не може да се чака от този неосъществим политически конструкт “Всяка коза за собствен крак”. В нея всеки гледа да се измъкне от водата изсъхнал. А се чува, че доста хора подреждат доста неща по жесток метод и няма кой да им противостои. Нито в обединението, нито отвън нея. И последствията от този безпорядък ще са огромни. И във вътрешно-политически, и във външно-политически проект.

Но за всичко това бяхте предизвестени. От Лозан Панов. Когото същото това мнозинство избра да хейти, тъй като им сподели истината. И тъй като е пример за битката за правда. А българинът най не обича да се съблюдават законите.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР