От Фейсбук профила на Георги Вулджев: Съсипахте ме с тая

...
От Фейсбук профила на Георги Вулджев: Съсипахте ме с тая
Коментари Харесай

Къде бяха възмутените бранители на накърненото женско достойнство след песента на Ицо Хазарта?

От Facebook профила на Георги Вулджев:
Съсипахте ме с тая Лена, стига. Сигурно 2/3 от фийда ми през последните 24 часа са възмутени статуси в отбрана на накърненото женско достолепие на почтената дама.

Да, песента е просташка. Голяма работа. Пеело се за мандръсане и така нататък Окей. Преди три месеца Ицо Хазарта пя по какъв начин гласът на Десислава Атанасова " лекува запек ", по какъв начин го кефела и в други условия щял да " сеш се " (сещайте се). Това не е ли цинизъм?

Къде бяхте тогава възмутените бранители на накърненото женско достолепие? Сега несъмнено някой ще почне да цепи косъма в мненията и да спори, че ТОЯ цинизъм не е като ОНЯ. Да, добре.

Всъщност тогава несъмнено някой чирак от ГЕРБ е пуснал някакъв засегнат криндж. " Как смее, този тъпанар, та той е народен представител, политическа фигура, не го ли е позор! ". Но, популярност богу, не ми е замърсил цифровото пространство.

Не ми е задачата нито да нападам Бориславова, нито да пазя Атанасова. Аз проблем с цинични офанзиви против политици нямам. Това си е част от свободата на словото.

От Политическа партия обаче се оливате с мелодрамата.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР